Συναγερμός έχει σημάνει στο Ρέντιγνκ της Μεγάλης Βρετανίας μετά από επίθεση με μαχαίρι. Πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα για πολλούς τραυματίες.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ρέντινγκ και η αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή και ερευνά αναφορές για το περιστατικό.

Στο σημείο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί διαδήλωση του κινήματος Black Lives Matter.

Ollie Sirrell

@OllieSirrellLDR

I’m at Friar Street in Reading where several police have blocked access to Forbury Gardens https://twitter.com/rdgchronicle/status/1274425467437756421 …

Reading Chronicle@rdgchronicle

BREAKING #rdgukhttps://www.readingchronicle.co.uk/news/18531339.incident-forbury-gardens-reading-sparks-large-police-presence/ …

Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ollie Sirrell

Επιβεβαιώνει η αστυνομία

Η αστυνομία του Thames Valley, επιβεβαίωσε πως γνωρίζουν για τις αναφορές που κάνουν λόγο για το περιστατικό, δηλώνοντας πως «αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση».

Thames Valley Police

@ThamesVP

We are aware of reports of an incident in Forbury Gardens, Reading.

Officers are on the scene and investigating the incident.

602 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Βίντεο από την επίθεση

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τραυματιοφορείς να σπεύδουν στο σημείο και τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να αιμορραγούν και να βρίσκονται στο έδαφος, σε ένα πάρκο.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο ανεξάρτητα.

Ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο αυτό, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».

Harry Boone@towersight

At least a dozen wounded in Knife attack in Reading (Berkshire) UK.

Perpetrator(s?) still at large https://twitter.com/News_Mena_/status/1274430246989766656 …

ⓃⒺⓌⓈ—ⓂⒺⓃⒶ·۰•●@News_Mena_

🇬🇧 – Plusieurs personnes auraient été poignardées à Reading, en Angleterre. La police a confirmé qu’elle a répondu à un «incident grave»

Via @shoibarbi

Ενσωματωμένο βίντεο
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Harry Boone