«Πραγματικά είμαι σοκαρισμένος, έξω φρενών», ήταν μερικά από τα λόγια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των «Κόκκινων διαβόλων», Ρόι Κιν.

Σύμφωνα με τον Ιρλανδό, οι Νταβίντ Ντε Χέα και Χάρι Μαγκουάιρ είναι υπεύθυνοι για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην χθεσινοβραδινή αναμέτρηση στο Λονδίνο, με αποτέλεσμα να τα «ακούσουν» από τον Άγγλο πρώην διεθνή.

«Ήταν ένα τραγικό λάθος της άμυνας και ο Ντε Χέα θα μπορούσε σίγουρα να ενεργήσει πολύ καλύτερα. Μετά από αυτό το λάθος τον σιχάθηκα ακόμη περισσότερο αυτόν τον τερματοφύλακα. Εγώ θα τον έβριζα και θα τον πλάκωνα στο ημίχρονο.

Δεν θα τους άφηνα να μπουν στο πούλμαν. Ας πάρουν ταξί για το Μάντσεστερ. Μιλάμε για δύο καταξιωμένους διεθνείς παίκτες. Ας κάνουν επιτέλους τη δουλειά τους», τόνισε ο Ρόι Κιν μετά την λήξη του αγώνα, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1.

Για την ιστορία, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παραμένει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, και μένει ακόμη στο «κυνήγι» για την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ.