Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει η ΕΠΟ του «δικού μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλη Γραμμένου; Πόσο ακόμη δουλικά θα κάνει ότι θέλει ο «πατριάρχης». Και αυτός ο άνθρωπος υποτίθεται ότι είναι εκεί για να υπηρετεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το καλό του ποδοσφαίρου μας. Και όμως, ενώ όλες (σχεδόν καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πάντα υπέρ της καταστροφής) οι ομάδες θέλουν την επιστροφή του κόσμου και το δρομολογούν για την Σούπερ Λιγκ, ενώ σε πολλές χώρες στην Ευρώπη παίζουν ήδη με κόσμο, η ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου αρνείται την παρουσία κόσμου!

Γιατί; Για να παίξει ο «δικός του» ΠΑΟΚ στο άδειο Καραϊσκάκη. Είναι η… ισονομία του ΠΑΟΚ. Με κόσμο στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, χωρίς κόσμο με το έτσι θέλω στην ρεβάνς καθώς το θέμα δεν είναι πως δεν υπάρχει το «οκ» από τους αρμόδιους φορείς υγείας.

Αυτή την ώρα λοιπόν γίνεται χαμός στην Εκτελεστική της ΕΠΟ με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να τονίζουν πως ακόμη και αν σήμερα η αρμόδια υγειονομική επιτροπή του κράτους δώσει το «οκ» για κόσμο στις ρεβάνς της Τετάρτης σε Καραϊσκάκη και Βικελίδης δεν θα αλλάξει κάτι! Θα πρέπει να αποφασίσει η επιτροπή κυπέλλου για το αν θα υπάρχει κόσμος ή όχι. Οι… βλαχοδήμαρχοι δηλαδή, του Ιβάν και του Μελισσανίδη, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το μπλογκ είναι ενωμένο ξανά.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξανά μαζί για να… σώσουν το ποδόσφαιρο, για αυτό και η ΕΠΟ της… εξυγίανσης αβαντάρει τους δύο δικέφαλους. Ώστε να παίξουν τις ρεβάνς σε άδειο Καραϊσκάκη και άδειο Βικελίδης. Ντροπή καμία βεβαίως από την λαίλαπα του ελληνικού ποδοσφαίρου, της… εξυγίανσης.