Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της μητέρας και του αδερφού της μικρής Μαρκέλλας, για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο κ. Κούγιας ευχαρίστησε τις Αρχές για τον χειρισμό της υπόθεσης και τον εντοπισμό του άτυχου κοριτσιού. «Να ευχαριστήσω τις αστυνομικές αρχές για την τεράστια επιτυχία, σε τόσο σύντομο χρόνο, να βρουν την δράστιδα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που το κορίτσι βρέθηκε σώο, ενώ έκανε λόγο για πρωτοφανές περιστατικό στην Ελλάδα. «Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε το κοριτσάκι σώο, γιατί συνήθως σε αυτού του είδους τις επιλογές διεστραμμένων ανθρώπων, τα θύματα δεν ζουν ποτέ για μιλήσουν. Δεν θυμάμαι να υπάρχει τέτοιο προηγούμενο παιδοφιλίας από γυναίκα δράστιδα».

Ο ίδιος σημείωσε πως η δράστις είναι πολύ πιθανό να είχε συνεργούς, με τις πράξεις της να χαρακτηρίζονται κακουργηματικές.

«Είμαι βέβαιος ότι οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν την εκδοχή να υπήρξε και θύμα το παιδί της. Το δεύτερο είναι ότι θα πρέπει να ερευνήσουν το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Πολλές φορές έχει διαπιστωθεί ότι το άμεσο περιβάλλον, το οικογενειακό, ευθύνεται για τέτοιες είδους συμπεριφορές».

Ο κ. Κούγιας τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην εύρεση της 10χρονης και τη σύλληψη της δράστιδος, έπαιξε το γεγονός της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα από τα ΜΜΕ.

«Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί η άκρη».