Δεν έχουν τέλος τα σοκαριστικά στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες των αρχών στο τροχόσπιτο του Γερμανού παιδόφιλου, ο οποίος θεωρείται και ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007.

Κι ενώ ο Κριστιάν Μπρίκνερ εξακολουθεί να αρνείται κάθε ανάμιξη με την εξαφάνιση της τότε 3χρονης Μαντλίν, τα ευρήματα στο σπίτι του «τον καίνε» και αποδεικνύουν πόσο άρρωστο μυαλό είναι.

Ευρήματα -σοκ στο τροχόσπιτο του παιδόφιλου

Ειδικότερα οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο τροχόσπιτό του παιδικά μαγιό, προφανώς είτε από θύματα του αρρωστημένου παιδόφιλου, είτε κλοπιμαία για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες ορέξεις του, αλλά και usb sticks με πάνω από 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, βρίσκονται στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Μάλιστα τα έξι usb sticks βρέθηκαν ανάμεσα στα κόκκαλα του νεκρού σκύλου του Μπρίκνερ, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η πρώτη δήλωση του Μπρίκνερ

Οι γερμανικές Αρχές προσπαθούν να βρουν την απάντηση στο «αίνιγμα» της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, με τον βασικό ύποπτο για την εξαφάνισή της, Κρίστιαν Μπρίκνερ, να κάνει την πρώτη δήλωσή του μέσω του δικηγόρου του.

Τα μαγιό που βρέθηκαν στο τροχόσπιτο του Γερμανού παιδόφιλου. Φωτογραφία: The Sun
Ο δικηγόρος του, Friedrich Fulscher, προχώρησε σε μια πρώτη δήλωση σχετικά με τον πελάτη του και το θέμα της Μαντλίν, στην βρετανική εφημερίδα Times, σχολιάζοντας: «Ο πελάτης μου αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση της Μανλίν».

«Δεν λάβαμε επιστολή που λέει ότι είναι νεκρή» λέει η οικογένεια της Μαντλίν

Την ίδια ώρα εκνευρισμένη δηλώνει η οικογένεια της μικρής Μαντλίν, καθώς όπως αναφέρει ποτέ κανείς δεν την ενημέρωσε πως η κόρη τους δεν είναι πια στη ζωή.

Κι ενώ ο βρετανικός Τύπος ανέφερε από το πρωί της Τρίτης (16/06) πως η οικογένεια ΜακΚάν έλαβε επιστολή από τις γερμανικές Αρχές, στην οποία αναφέρεται ο θάνατος της Μαντλίν, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από την οικογένεια του κοριτσιού.

Με δήλωσή τους στην ιστοσελίδα του, ο Τζέρι και η Κέιτ ΜακΚάν, ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως έχουμε λάβει γράμμα από τις γερμανικές Αρχές και υπάρχουν μέσα σε αυτό αποδείξεις πως η Μαντλίν είναι νερκή, είναι ψευδή».

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετές ημέρες, ο Γερμανός εισαγγελέας, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς με δηλώσεις του σε βρετανικά Μέσα, τόνιζε πως η Μαντλίν είναι νεκρή από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, τον Γερμανό παιδόφιλο και νούμερο ένα ύποπτο, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις των γονιών του παιδιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γερμανός επιθεωρητής ενημέρωσε με επιστολή τους γονείς της Μαντλίν, ότι το παιδί τους δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Ο Γερμανός επιθεωρητής φέρεται να έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεσή του, τα οποία, όμως, δεν αποκάλυψε και δεσμεύτηκε να τα φανερώσει πρώτα στους γονείς και μετά να τα δώσει στη δημοσιότητα.

Απομένει πλέον να δώσει έστω και ένα στοιχείο ο Μπρίκνερ, ο οποίος μέχρι στιγμής αρνείται πεισματικά να συνεργαστεί με τις γερμανικές Αρχές. Μάλιστα ο Βόλτερς, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να μοιραστεί τα στοιχεία πουν συγκέντρωσε ούτε με τις πορτογαλικές αρχές, ούτε με τη Σκότλαντ Γιαρντ.

«Συμπαθώ πολύ τους γονείς και τους καταλαβαίνω, αλλά αν μοιραστώ τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, θα επηρεαστεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη», τόνισε μεταξύ άλλων.

To τροχόσπιτο του Κιρίσταιν Μπρύκνερ/ Φωτογραφία: RTL

Αναζητούν το πτώμα της Μαντλίν σε πηγάδι

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η Κέιτ και ο Τζέρι Μακάν ενημερώθηκαν από τον δικηγόρο τους ότι πρόκειται να συναντηθεί με Γερμανούς ντετέκτιβ οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο που αποδεικνύει πώς πέθανε η Μαντλίν μετά την εξαφάνισή της από το πορτογαλικό τουριστικό θέρετρο.

Επιπλέον – σύμφωνα με την Daily Mail – η γερμανική αστυνομία, επικουρούμενη από τη Scotland Yard, εξετάζει τον βασικό ύποπτο για την απαγωγή της μικρής Μαντλίν, τον 43χρονο Κριστιάν Μπρίκνερ.

Την ίδια στιγμή η πορτογαλική αστυνομία πρόκειται να ψάξει πηγάδια σε μια συγκεκριμένη αγροικία, τα οποία απέχουν μισή ώρα από την βίλα Praia da Luz από όπου ο Μπρίκνερ φέρεται να άρπαξε την Μαντλίν στις 3 Μαΐου του 2007.