Ομάδα αντιεξουσιαστών και αναρχικών εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου διαμαρτυρόμενοι για την παρέμβαση και τους ελέγχους που πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί καθώς και η δημοτική αστυνομία σε μικροπωλητές στην πλατεία Πανεπιστημίου.
Οι αντιεξουσιαστές που προέρχονταν από την εδώ και 15 και πλέον χρόνια κατάληψη του κτιρίου Ματσάγγου, που ανήκει ιδιοκτησιακά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, θέλησαν με το «ντου» στο δημαρχείο του Βόλου, να διαμαρτυρηθούν επειδή σύντροφοί τους ελέγχθηκαν το πρωί για παραβάσεις στον πεζόδρομο της Ερμού στην πλατεία Πανεπιστημίου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου.
Η παρέμβαση διήρκησε μερικά λεπτά και οι αντιεξουσιαστές αποχώρησαν, αλλά ο δήμαρχος Βόλου εκείνη την ώρα απουσίαζε ευρισκόμενος εκτός δημαρχείου.
- Η Άστον Βίλα προκρίθηκε και ο Ολυμπιακός παραμένει η μοναδική ομάδα που έφυγε με το «διπλό» από το «Villa Park» (vids)
- Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά: Τα πρόσωπα κλειδιά της πυρηνικής καταστροφής που σημάδεψε τον κόσμο
- Ο Τραμπ απαντά για τις μυστήριες εξαφανίσεις επιστημόνων – Ανησυχίες για πιθανή απειλή στην εθνική ασφάλεια






