Μπορεί το πρωί της Τετάρτης ο καιρός να ήταν ηλιόλουστες στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο, το απόγευμα άρχισαν βροχές και καταιγίδες.

Μέχρι στιγμής οι περιοχές που έχουν επηρεαστεί περισσότερο είναι το Χαϊδάρι, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, τα Σεπόλια και η Πετρούπολη, ενώ βροχές έπεσαν και στην Καλλιθέα, το Παγκράτι, τον Βύρωνα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Παιανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόγνωση του καιρού για σήμερα στην Αθήνα προβλέπει τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Σήμερα μετράμε την δέκατη συνεχόμενη ημέρα αστάθειας, αφού σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 03/06 στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα συνεχιστούν έως το μεσημέρι, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες φαινόμενα προβλέπονται στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη.