Την προετοιμασία του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος συνεχίζει ο Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες να έχουν μπει στην τελική, ευθεία ενόψει του παιχνιδιού με την Ξάνθη για την πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στην κατοχή και τα τελειώματα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κατράνη που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμό για την επιστροφή του τις επόμενες μέρες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης οι παίκτες του Ατρομήτου υποβλήθηκαν για τέταρτη φορά σε τεστ κορωνοϊού.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Με πρωινές προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας και της Τρίτης ξεκίνησαν οι παίκτες της ομάδας μας την προετοιμασία για το επερχόμενο ματς με την Ξάνθη.

Στο πρόγραμμα με έμφαση στην κατοχή και τα τελειώματα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός του Κατράνη που συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και ανεβάζει ρυθμό για την επιστροφή του τις επόμενες μέρες.

Για αύριο είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση.

*Σε νέο τεστ κοροναϊού για τέταρτη φορά υποβλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης οι άνθρωποι του Ατρομήτου ενόψει και της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο προπονητικό κέντρο από κλιμάκιο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με το συντονισμό των επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.