Οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βρεθεί στο Ρέντη για να δώσει το σύνθημα της επιστροφής στη δράση για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός είναι ένας ζωντανός οργανισμός, που διαρκώς κινείται. Οι Ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Πέδρο Μαρτίνς προπονεί τους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να παρουσιάσει εκ νέου ένα σύνολο που θα κυριαρχήσει και στα Play offs, θα πάρει την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες του Europa League και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, το τμήμα σκάουτινγκ, η διοίκηση και (λιγότερο αυτή τη στιγμή) ο προπονητής, συγκεντρώνουν στοιχεία, συλλέγουν πληροφορίες και δημιουργούν λίστες με ονόματα, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι έτοιμος όταν έρθει η ώρα να κινηθεί.

Σε διοικητικό επίπεδο, προεξάρχοντος του Βαγγέλη Μαρινάκη, οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να εργάζονται και να κινούνται, με στόχο ο Ολυμπιακός να βγει αλώβητος από την πανδημία και να καταφέρει να διατηρήσει τη δυναμική του σε όλα τα επίπεδα. Παρά τις δεδομένες μεγάλες ζημιές που αναμένεται να προκύψουν. Ενώ σε νομικό επίπεδο συνεχίζει να βγάζει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των αντιπάλων του, και επειδή έχει στα χέρια του στοιχεία συγκεκριμένα, αποστομωτικά και αδιαμφισβήτητα, δικαιώνεται πανηγυρικά.

Ο Ολυμπιακός, ως οργανισμός, ως αθλητική οικογένεια, κινείται ενιαία για να παραμείνει στην κορυφή και να κερδίσει κι άλλες κορυφές. Και θέλει οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους: Πρωτάθλημα, πρόκριση στους «8» του Europa League, κατάκτηση του Κυπέλλου. Στόχοι συμβατοί με την ποιότητα και τη δυναμική του Ολυμπιακού, στους οποίους αναμένεται να σταθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων ενημερώθηκαν αρμοδίως ότι μέσα στις επόμενες ημέρες ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα βρεθεί στο Ρέντη, για να τους μιλήσει, να δώσει το σύνθημα της επιστροφής στη δράση και να θέσει τους στόχους του ποδοσφαιρικού τμήματος για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ποδόσφαιρο. Επενδύει στην κανονικότητα. Επενδύει στη συνέχεια των δραστηριοτήτων, κόντρα σε άρρωστες, σκοταδιστικές λογικές, που αναβλύζουν ιδιοτέλεια και εκδικητικότητα. Αυτή είναι η λογική Μαρινάκη. Και αυτή η λογική επιβλήθηκε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το οποίο έμεινε έξω από την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος. Με σκοπό να μείνει συγκεντρωμένο στο ποδόσφαιρο.

Στόχος είναι να συνεχίσουν να το κάνουν ο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Να μείνουν συγκεντρωμένοι στους στόχους. Να αφήσουν τους τοξικούς να κάνουν τη δουλειά τους. Και οι ίδιοι να κάνουν τη δική τους: Το ποδόσφαιρο. Και μπορεί πέρυσι η τοξικότητα και το παρασκήνιο να νίκησαν το ποδόσφαιρο, αλλά φέτος ο Ολυμπιακός τους ισοπέδωσε. Μέσα στο γήπεδο. Καθαρά, κρυστάλλινα και με ένα βρόμικο σύστημα να τον κυνηγάει μανιωδώς, με ακραίες καταστάσεις αλλοιώσεων.

Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να επενδύει στο πραγματικό ποδόσφαιρο και όχι σε αυτό των παραρτημάτων, των «κομάντο» και των «πιθανολογήσεων».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από