Την ηθοποιό Ευτυχία Μελή (Eftehea Meli) γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ. Η όμορφη Ευτυχία υποδύεται την «Κατερίνα Μαρόγλου», σύζυγο του Μιλτιάδη, (Κούλη Νικολάου). Η ηθοποιός είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία στην άσφαλτο και με μία ανάρτησή της στο Facebook περιέγραψε το πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή από ένα σοβαρό τροχαίο. Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει, δεν θα χαϊδεύει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατί σε μόνο δύο δευτερόλεπτα κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φόρα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλίστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πανω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν οτι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του είπα ότι χαίρομαι που ζει….. αλλά χαίρομαι πιο πολύ για την μαμάκα μου που ζω εγώ.

Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζώα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστώ τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον υπνο μου να μου λέει ότι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στη δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο. Πίσω από μένα ήταν ένας δίμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο. Μην τρέχετε βρε παιδιά. Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων» έγραψε η Ευτυχία Μελή.

Η Ευτυχία Μελή πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας» και είχε κλέψει τις εντυπώσεις χορεύοντας ένα τσιφτετέλι υπό τους ήχους του τραγουδιού «Θα τα κάψω τα λεφτά μου». Η ηθοποιός είχε αναρτήσει και στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από τη βραδιά.