Mε συμπτώματα πυρετού μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο από το Ψυχιατρείο των φυλακών , όπου κρατείται, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους που δικάζονται ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Ο νεαρός κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης κοροναϊού, λόγω του πυρετού , που ήταν και το μοναδικό σύμπτωμα που εμφάνισε. Μέχρι δε να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα παραμένει σε ειδικό χώρο του νοσοκομείου.

Χθές πάντως στο δικαστήριο όπου απάντησε σε ερωτήσεις της εισαγγελέως της έδρας, ο κατηγορούμενος είπε ότι είχε πυρετό .

Η είδηση προκαλεί μεγάλη ανησυχία τόσο για τις φυλακές (Ψυχιατρείο) όπου κρατείται, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα κρούσμα του ιού, όσο βέβαια και τους λοιπούς χώρους που κινήθηκε αυτές τις μέρες.

Η ανησυχία βέβαια αφορά τόσο τους αστυνομικούς που ήταν σε επαφή μαζί του όταν τον μετέφεραν , όσο βέβαια και όσους βρίσκονταν στις αίθουσες, δικαστές, δικηγόρους, δημοσιογράφους κλπ.