Αποκλειστικά μέσω ραντεβού θα εξυπηρετούνται οι πολίτες από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, εφόσον το αίτημά τους δεν είναι δυνατό να ικανοποιηθεί τηλεπικοινωνιακά.

Αυτό αναφέρεται στη σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, στην οποία γίνεται αναφορά και στους τρόπους με τους οποίους θα πραγματοποιείται η επικοινωνία με το Ταμείο.

Η ανακοίνωση του Ταμείου:

«Στο πλαίσιο της επαναφοράς του Οργανισμού σε πλήρη λειτουργία σύμφωνα με την με αριθμό ΔΙΔΑΔ/Φ69/113/9246/29-04-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών και την με αριθμό 93559/30.4.2020 απόφαση του Προέδρου Δ.Σ., ενημερώνουμε το συναλλακτικό κοινό, ότι από 4-05-2020 το Τ. Π. & Δανείων θα λειτουργεί σε όλο το εύρος των υπηρεσιών του, όμως η συναλλαγή με φυσική παρουσία του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά κατόπιν προγραμματισμένης συνάντησης και εφόσον το αίτημα δεν δύναται να ικανοποιηθεί με άλλο τρόπο, ιδίως τηλεπικοινωνιακά.

Η επικοινωνία για τον καθορισμό της συνάντησης του συναλλασσόμενου ή του νομίμου εκπροσώπου αυτού με την Υπηρεσία, θα  πραγματοποιείται με την αποστολή εγγράφου αιτήματος ταχυδρομικά, ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στις διευθύνσεις και τους τηλεφωνικούς αριθμούς που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τ.Π. & Δανείων (www.tpd.gr) και στην είσοδο της Κεντρικής Υπηρεσίας και των καταστημάτων.

Ειδικά για τη συναλλαγή του κοινού μας με τα κατά τόπους Γραφεία Παρακαταθηκών των Δ.Ο.Υ., κάνουμε γνωστό πως αυτή θα υλοποιείται κατά τον προβλεπόμενο από την οικεία Δ.Ο.Υ. τρόπο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από