Την πρώτη του δήλωση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την εισαγωγή του Μπόρις Τζόνσον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έκανε ο υπουργός Εξωτερικών και εκτελών -όπου χρειάζεται- χρέη πρωθυπουργού Ντομικίν Ράαμπ.

Όπως δήλωσε στο BBC, θα αναπληρώσει τον Μπόρις Τζόνσον «όπου αυτό είναι απαραίτητο για την προώθηση των σχεδίων της κυβέρνησης προκειμένου να νικήσουμε τον κοροναϊό».

Σύμφωνα με τον Ντομικίν Ράαμπ, ο Μπόρις Τζόνσον έχει λάβει «εξαιρετική φροντίδα» στο νοσοκομείο του St Thomas στο Λονδίνο. Μάλιστα, εκ μέρους της κυβέρνησης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του NHS στη χώρα για το έργο που επιτελεί κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Ερωτηθείς πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τη λειτουργία κυβέρνησης, ο Ράαμπ δήλωσε ότι θα εξακολουθήσει να κατευθύνει όλα τα σχέδια για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον κοροναϊό και θα βοηθήσουμε τη χώρα να ξεπεράσει αυτή την πρόκληση.

Πρόσθεσε, δε, πως «υπάρχει ένα απίστευτα ισχυρό ομαδικό πνεύμα πίσω από τον πρωθυπουργό και όλοι θα φροντίσουν τα σχέδια που έχει δώσει εντολή ο Μπόρις Τζόσνον να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από