Στην ενεργοποίηση της ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μιχάλη Γρηγορίου έως το 2022 προχώρησε η «βυσσινί» ΠΑΕ, ανακοινώνοντας τη συνέχιση της συνεργασίας τους για δύο ακόμη χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας ενεργοποιείται η ρήτρα ανανέωσης των συμβολαίων του προπονητού μας Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκρινε ότι ο κ. Μιχάλης Γρηγορίου επέδειξε ένα ιδιαίτερα πετυχημένο έργο και είμαστε βέβαιοι ότι υπό τις οδηγίες του οι επόμενες δύο σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερες από την τρέχουσα.»

- Εξαπάτηση Θάνου Ντόκου από Ρώσους φαρσέρ – Πολιτικές αναταράξεις και ερωτήματα για την ασφάλεια των επικοινωνιών
- Το Ισραήλ ήθελε να «τινάξει στον αέρα» τις συνομιλίες – Το σχέδιο δολοφονίας Αραγτσί – Γκαλιμπάφ και η παρέμβαση των ΗΠΑ
- Αντίπαλοι μόνο για 120 λεπτά: Οι παίκτες του Πράσινου Ακρωτηρίου έφτιαξαν «ουρά» για να βγάλουν φωτογραφία με τον Μέσι (vid)







