temp 25 oC weather-icon
20oC
30oC
News Now
Εξομολόγηση Σεμέδο: «Έπιασα πάτο και ξανασηκώθηκα, τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή»
Ομάδα

Εξομολόγηση Σεμέδο: «Έπιασα πάτο και ξανασηκώθηκα, τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή»

Εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο σε Μέσο της Πορτογαλίας, μιλώντας για τα πολλά λάθη του που τον οδήγησαν στον πάτο, ενώ αναφέρθηκε και στις αποθεωτικές δηλώσεις του Ζόρζε Ζεσούς!

Είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο κομβικούς παράγοντες της εκπληκτικής πορείας του Ολυμπιακού φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι ο «βράχος» της άμυνας των «ερυθρόλευκων», που φυσικά είναι με διαφορά η καλύτερη στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για τον Πέδρο Μαρτίνς και είναι μία αρκετά αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν.

Ο Πορτογάλος στόπερ βέβαια, έχει περάσει από πολλά «κύματα» στη ζωή του. Φουρτούνες ζόρικες. Και όλα αυτά εξαιτίας των πολλών λαθών που έχει κάνει, αλλά έχει μετανιώσει γι’ αυτά και πλέον είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει το μυαλό του μόνο στην οικογένειά του και στην επίτευξη των επαγγελματικών στόχων, που με τον Ολυμπιακό είναι πολύ υψηλοί.

Στο canal 11 της Πορτογαλίας μίλησε ο Σεμέδο, ο οποίος αναφέρθηκε στη φυλακή που έκανε όσο αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ, ενώ το γεγονός ότι άρχιζε μία περίοδο να κερδίζει περισσότερα χρήματα ήταν μοιραίο για εκείνον. Επίσης, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός σχολίασε τις δηλώσεις του Ζόρζε Ζεσούς, που είπε ότι ο Σεμέδο θα μπορούσε να αποτελεί σημαντικότατο κομμάτι της Εθνικής Πορτογαλίας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σεμέδο:

«Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο. Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα σούπερ σταρ και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε.

Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα γι΄αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ».

Για τις δηλώσεις του Ζεσούς: «Το ακούς και σκέφτεσαι «είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει;». Και τελικά το πιστεύεις».

Περισσότερα
Ροή Ειδήσεων