Μπορεί έστω και αργά η Βρετανία να έλαβε περιοριστικά μέτρα για να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του κοροναϊού, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που τα αψηφούν.

Στα Βρετανικά σούπερ μάρκετ επικρατεί συνωστισμός από «εγωιστές ηλίθιους» όπως τους χαρακτηρίζει η Βρετανική εφημερίδα The Sun, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες και βίντεο.

Στο βίντεο  φαίνεται ένα τεράστιο πλήθος να συνωστίζεται σε σουπερ μάρκετ της αλυσίδας Tesco, και να απογυμνώνει τα ράφια, μη τηρώντας ούτε μία οδηγία ασφαλείας.

Το περιστατικό μάλιστα, συνέβη – σύμφωνα με το δημοσίευμα τις ώρες που έχουν οριστεί για να ψωνίζουν αποκλειστικά, μέλη του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS)

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Όπως αναφέρει στη Sun, η Sophia Brown, ο νοσηλευτής σύζυγός της πήγε στο κατάστημα, στο διάστημα  9 με 10 το πρωί, διάστημα που έχει οριστεί αποκλειστικά για τα ψώνια στελεχών του NHS και των εργαζομένων στον τομέα της περίθαλψης.

Αναγκάστηκε να φύγει καθώς το κατάστημα ήταν γεμάτο κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα άλλο κατάστημα της ίδιας αλυσίδας, στο Milton, αναγκάστηκε να κλείσει τις πορτες του καθώς αγοραστές πανικού εισέβαλλαν την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να ψωνίζει το προσωπικό του NHS.

Πηγή The Sun