Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού ανακοίνωσε μία πρωτοποριακή υπηρεσία, τον δανεισμό βιβλίων κατ΄οίκον με στόχο να βοηθήσει τους πολίτες που μένουν σπίτι τους.
«Η βιβλιοθήκη της Αρχιεπισκοπής στην πόρτα σας» είναι το σλόγκαν αυτής της νέας υπηρεσίας που εγκαινίασε η Αρχιεπισκοπή.

Το αθηναϊκό κοινό - όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι της Αρχιεπισκοπής - μπορεί εφεξής να παραλαμβάνει  τα δανειζόμενα βιβλία στη πόρτα του σπιτιού του με ένα απλό κλικ (http://biaa.gr/danismos-door-to-door/). 

Πιο συγκεκριμένα, δίνεται  η  δυνατότητα στους αναγνώστες της Βιβλιοθήκης να αναζητήσουν από την ιστοσελίδα της (https://biaa.openabekt.gr/) και να επιλέξουν μέσα από χιλιάδες τίτλους βιβλία που επιθυμούν να αναγνώσουν στο χώρο τους.
Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η Β.Ι.Α.Α., τονίζει η Αρχιεπισκοπή, μεταδίδει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς σε μικρούς και μεγάλους. «Το μόνο  που   έχετε να κάνετε είναι να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 210-3245098 ή ηλεκτρονικά στο info@biaa.gr. ».

Και προτρέπουν τους πολίτες: «Μένουμε σπίτι, διαβάζουμε τα αγαπημένα μας βιβλία, ανακαλύπτουμε νέους αναγνωστικούς τόπους και μοιραζόμαστε με τους φίλους μας τις αναγνωστικές εμπειρίες μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από