Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Άντονι Ράντολφ σχετικά με το γεγονός ότι όλοι στη «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης έχουν τεθεί σε καραντίνα μετά και το κρούσμα του Τόμπκινς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι στο Μιλάνο, τονίζοντας στο «The Undefeated» σχετικά με την κατάσταση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, μετά την έξαρση του κοροναϊού:

«Είναι στενάχωρο να ξέρεις πως η σεζόν θα διακοπεί για καιρό ή θα αναβληθεί οριστικά. Είναι δύσκολο να το δεχθείς όταν έχεις κάνει τόση δουλειά για να βρεθείς σε μια καλή θέση, εν όψει της πραγματικής σεζόν που θα ξεκινούσε στα πλέι οφ.

Καταλαβαίνουμε όμως ότι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και των οικογενειών τους» ανέφερε.

Σχετικά με το ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο, τόνισε: «Οι περισσότεροι παίκτες και προπονητές ανησυχούσαν για το γεγονός πως πρέπει να πάμε στο Μιλάνο γι’ αυτό το ματς.

Αλλά ξέρεις, ως αθλητές σκεφτήκαμε πως θα είμαστε καλά. Υπήρχαν διαδικασίες για να προστατευθούμε. Υπήρχαν μάσκες, γάντια κι αντισηπτικά στο ταξίδι. Δυστυχώς, όμως, μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες έχει κολλήσει τον ιό».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δε νομίζω ότι κανείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ως μπασκετμπολίστας, θέλω να συνεχίσουμε τη σεζόν με την Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί όλες οι ομάδες δουλεύουν από τον Αύγουστο, ώστε να διεκδικήσουν τίτλους στο τέλος της σεζόν.

Το να τελειώσουν όλα έτσι, θα είναι άσχημο. Ξαναλέω όμως ότι η υγεία όλων είναι το σημαντικότερο».