To πιο όμορφο και συνάμα δυνατό μήνυμα για να μείνουμε στο σπίτι, εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, έστειλε ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος έχει ζήσει τα πάνδεινα στη ζωή του και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα ο Μιχαΐλοβιτς τόνισε πως νιώθει υπέροχα που τώρα έχει την ευκαιρία να μείνει στο σπίτι του, ενώ έφερε ως παράδειγμα τις περιπέτειες με την υγεία του και τους δυο πολέμους που έχει ζήσει, ξεκαθαρίζοντας ότι μετά από τον κοροναϊό θα έρθουν πολύ όμορφες μέρες.

«Μετά; Όλα θα είναι όμορφα. Κανονικότητα, θα αγκαλιαζόμαστε και θα πηγαίνουμε στα γήπεδα» και συμπλήρωσε προτρέποντας τον κόσμο να μείνει σπίτι:

«Καταλαβαίνω ότι για αυτούς που δεν έχουν συνηθίσει μπορεί να είναι θυσία το να μείνουν σπίτι, αλλά για μένα τα μέτρα αυτά είναι περίπατος. Πέρασα μήνες κλεισμένος σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου 3Χ3, καλωδιωμένος με τον ορό, δίχως να μου επιτρέπεται να ανοίξω ούτε το παράθυρο. Πέρασα δύο πολέμους, καρκίνο, πιστεύεις ότι είναι πρόβλημα να είσαι με την οικογένειά σου, στο σπίτι σου και να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο; Για μένα είναι υπέροχο», ήταν τα λόγια του Μιχαΐλοβιτς στην «Gazzetta dello Sport».