Μια συγκινητική κίνηση υλοποίησαν οι Ελληνες που βρίσκονται στα σπίτια τους προς υποστήριξη των γιατρών και των νοσοκόμων που μάχονται ενάντια στον κοροναϊό.

H υποστήριξη των Ελλήνων φάνηκε ξεκάθαρα στο… χειροκρότημα καθώς κάτοικοι της Αττικής βγήκαν στα μπαλκόνια τους ακριβώς στις 9:00 το βράδυ και χειροκρότησαν προς τιμήν όλων των γιατρών και των νοσηλευτών που δίνουν καθημερινά μάχη κατά του κοροναϊού.

Ετσι, οι Αθηναίοι παίρνοντας παράδειγμα από την Ισπανία το είπαν και το έκαναν.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο πλήθος κόσμου βγήκε στα μπαλκόνια του και με κόρνες, χειροκροτήματα και σφυρίγματα απέδωσε φόρο τιμής σε όσους κάθε μέρα δίνουν μάχη στα νοσοκομεία όλης της χώρας προκειμένου να σώσουν τις ζωές όλων όσων έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό, αλλά και για να περιορίσουν την εξάπλωση της νόσου.

Χαμός σε Twitter και Facebook

Γρήγορα, οι χρήστες του Twitter ανάρτησαν βίντεο από τα δικά τους μπαλκόνια με τα χειροκροτήματα που αντηχούσαν σε ολόκληρη την Αθήνα, για τους ανθρώπους που μάχονται ενάντια στην πανδημία του κορoναϊού.

Tο μήνυμα για τον κορoναϊό

Το μήνυμα  κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από νωρίς και έγινε σύντομα viral. Σε αυτό βοήθησε βέβαια και το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκης, η οποία κάλεσε τους πάντες να βγουν στα μπαλκόνια τους,

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!», ανέφερε το μήνυμα που έκανε από νωρίς σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.