Ο Ολυμπιακός τηρεί υπεύθυνη στάση απέναντι στο σοβαρό θέμα του κοροναϊού. Με πρώτο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος νωρίτερα στη διάρκεια της ημέρας ανακοίνωσε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών.  Και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, ωστόσο, ακολουθεί την ίδια υπεύθυνη στάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Όχι για να προπονηθούν, αλλά για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο από αρμόδιους γιατρούς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με σύνεση και με πειθαρχία την υπόθεση. Αλλά δεν θέλει να αφήσει τίποτε στην τύχη. Όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενοι στον σύλλογο, θα περάσουν από εξετάσεις, για να φανεί εάν επίσης έχουν προσβληθεί από τον ιό ή όχι. Διότι η πρόληψη είναι σωτήρια σε αυτές τις περιπτώσεις.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το συγκεκριμένο μέτρο κρίθηκε απολύτως απαραίτητο από τους ανθρώπους του συλλόγου, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Γουλβς, την ερχόμενη Πέμπτη. Αναμέτρηση που, υπενθυμίζουμε, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και με σημαντικές αλλαγές, λόγω της έξαρσης του κοροναϊού.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι κανένας ποδοσφαιριστής ή εργαζόμενος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού δεν έχει παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα όλο αυτό το διάστημα.