Με εξώδικα απειλεί η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, σχετικά με δημοσιεύματα που την συνδέουν με το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η ίδια ξενάγησε τους 2.000 ταξιδιώτες του κρουαζιερόπλοιου, που τέθηκε σε καραντίνα εξαιτίας κορωνοϊού, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Ολυμπίας. Η Λίνα Μενδώνη, σε ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για fake news και μιλά για προσπάθεια συκοφάντησής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίνας Μενδώνης

«Όλοι όσοι έχει πιστοποιηθεί ότι έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό στην περιοχή της Ηλείας, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, είναι ταξιδιώτες από τους Αγίους Τόπους ή πρόσωπα, τα οποία συνδέονται με αυτούς. Η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, η οποία επιχειρείται από συγκεκριμένα Μέσα, στερείται οποιουδήποτε ψήγματος αληθείας. Επισημαίνεται ότι, την ώρα του κατάπλου του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου στο Κατάκολο, ήταν παρόντες εκπρόσωποι του ΕΟΔΥ και της αρμόδιας υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας της περιοχής», αναφέρει η Λίνα Μενδώνη.

«Είναι απαράδεκτο, τα συγκεκριμένα Μέσα να εκμεταλλεύονται την ευαισθησία και τη διάχυτη ανησυχία της ελληνικής κοινωνίας. Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού επιφυλάσσεται για την άμεση άσκηση των νομίμων ένδικων μέσων εναντίον όσων δημιουργούν και αναπαράγουν fake news. Το ψευδές του επιχειρήματος αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, κανείς και προσωπικά η Λίνα Μενδώνη, δεν θα διακινδύνευε την υγεία οποιουδήποτε πολίτη, της οικογένειάς της, του περιβάλλοντός της, όπως και τη δική της υγεία», προσθέτει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από