Για το σκάνδαλο Λεβίνσκι μίλησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στη σειρά ντοκιμαντέρ «Hillary» με θέμα τη σύζυγό του.

Η ερωτική σχέση του ισχυρού άνδρα των ΗΠΑ με την τότε εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο Μόνικα Λεβίνσκι έχει απασχολήσει όλο τον πλανήτη το 1998 και είχε οδηγήσει στην παραπομπή.

Ο Μπιλ Κλίντον παραδέχτηκε ότι το να κάνει σεξ με την νεαρή Μόνικα «ήταν ένα από τα πράγματα που τον βοηθούσαν να διαχειριστεί το άγχος του».

Χίλαρι: Θα μιλήσουμε για τα πάντα

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary» για την ζωή της, η 72χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, βρέθηκε καλεσμένη στην Έλεν Ντε Τζένερις και ρωτήθηκε  σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για την εξωσυζυγική σχέση του άνδρα της. «Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα», είπα στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, αλλά ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε η Χίλαρι.

«Ήταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από την ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει την καλύτερη απόφαση που θεωρεί για τον ίδιο», υπογράμμισε η ίδια.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Κλίντον στο ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι η πίεση που δεχόταν εκείνη την περίοδο έμοιαζε με αυτή του πυγμάχου μετά από 30 γύρους αγώνα. Ο θαυμασμός της 30χρονης κοπέλας τον έκανε να ξεχνιέται για λίγο από τις υποχρεώσεις του, παραδέχτηκε ο ίδιος.

Δημόσια συγνώμη στη Μόνικα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ζητά συγγνώμη από τη Μόνικα Λεβίνσκι γιατί η ζωή της μοιραία στιγματίστηκε από τη σχέση τους.

Ωστόσο ο ίδιος επισημαίνει ότι όταν κάποιος βλέπει ότι τα πράγματα δεν επιστρέφουν στο φυσιολογικό με τα χρόνια, πρέπει να προχωράει τη ζωή του.

Η αποκάλυψη στην 18χρονη Τσέλσι

Την πιο δύσκολη στιγμή σε αυτή την ιστορία αποκάλυψη μεταξύ άλλων ο Μπιλ Κλίντον και αυτή δεν ήταν άλλη από την αποκάλυψη της αλήθειας στην κόρη του.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα η Χίλαρι εκείνη ζήτησε από τον σύζυγό της να το πει στην κόρη τους πριν το μάθει από τα διεθνή μέσα.

«Φριχτή» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη εμπειρία ο ίδιος, καθώς έπρεπε να εξηγήσει στην νεαρή κόρη του ακριβώς τι είχε συμβεί στο Οβάλ Γραφείο. «Ένιωθα απαίσια» ανέφερε ο πρώην πρόεδρος, «αλλά την ώρα εκείνη δεν σκεφτόμουν ότι ρισκάρω το γάμο και την οικογένειά μου».

«Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στη ζωή τους πιέσεις και απογοητεύσεις, φόβους» τόνισε ο ίδιος και ξεκαθάρισε ότι πια είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος από αυτό που ήταν πριν 20 χρόνια.