Να μοιάσει στον Λεμπρόν Τζέιμς θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο διεθνής μπασκετμπολίστας εξέφρασε τον θαυμασμό του για το πως ο King James διατηρείται σε τόσο καλή κατάσταση παρά την προχωρημένη μπασκετικά ηλικία του και ευχήθηκε να τα καταφέρει και εκείνος…

Ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που πρέπει να κάνουν οι Μπακς, προκειμένου να διακριθούν. Ο Greek Freak έφερε το παράδειγμα των Λέικερς και υποστήριξε ότι ως ηγέτης της ομάδας, επιβάλλεται να το πετύχει ο ίδιος στον απόλυτο βαθμό:

«Απλά πρέπει να πάμε εκεί και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Οι Λέικερς θα παίξουν σκληρά, το ξέρουμε αυτό. Είδα το παιχνίδι χθες, έπαιξαν πολύ σκληρά, έπαιξαν με τον Ντέιβις, τον ΛεΜπρον, παίκτες σούταραν, έπαιζαν καλό μπάσκετ. Και έχασαν το πρώτο ματς, οπότε θα βγουν και θα θέλουν να κερδίσουν αυτό. Πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, που είναι να αμυνθούμε και να τρέξουμε, να γυρίσουμε την μπάλα, να πάρουμε τα ανοιχτά σουτ, να κάνουμε το σωστό. Το κάνουμε αυτό δύο χρόνια τώρα, ενάμιση σχεδόν δύο και τα πράγματα δουλεύουν. Οπότε ως ηγέτης πρέπει να κάνω αυτό και ως ομάδα πρέπει να μείνουμε στον σωστό δρόμο».