Αρνητικά στον κορωνοϊό ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 20χρονου φοιτητή στο Ρέθυμνο, ανακοίνωσε η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost.gr, ο 20χρονος με καταγωγή από την Πάτρα σχετίζεται με το περιβάλλον ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Μετά τον εντοπισμό του τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες με τον 20χρονο να μεταβαίνει στο νοσοκομείο και να μπαίνει σε καραντίνα έως ότου βγουν τα αποτελέσματα από το Ιολογικό Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Παράλληλα νωρίτερα είχε ανακοινώσει τη διακοπή της λειτουργίας του το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα στο Ρέθυμνο για σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, κατόπιν οδηγιών που έλαβαν οι αρμόδιοι από τον ΕΟΔΥ, για τον εν λόγω φοιτητή.

Σχετική ανακοίνωση ανέφερε ότι «θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου», προκειμένου να αποφασιστεί εάν η αναστολή των μαθημάτων θα πάρει παράταση ή όχι, ωστόσο, σημειώνονταν πως οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο συνεχίζονται κανονικά.

Ακολουθήστε τα ΝΕΑ στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στα ΝΕΑ