Στην αναστολή λειτουργίας του Παντείου Πανεπιστημίου προχώρησαν οι πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος σε συνεννοήση με το υπουργείο Υγείας καθώς την Πέμπτη διαπιστώθηκε ότι άνθρωπος που βρισκόταν στο χώρο εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με του κορωνοϊού

Με μια σύντομη ανακοίνωση το Πάντειο Πανεπιστήμιο ενημερώνει φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό πως οι εγκαταστάσεις του θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματα παρουσίασε μία καθηγήτρια, εξωτερική συνεργάτιδα του Ιδρύματος, που ταξίδεψε πρόσφατα στο Εξωτερικό.

Κλειστές (και) σχολές του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο

Νωρίτερα τη διακοπή της λειτουργίας του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος στο Ρέθυμνο για σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή, ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Κρήτης, κατόπιν οδηγιών που έλαβαν οι αρμόδιοι από τον ΕΟΔΥ, καθώς φοιτητής του ελέγχεται ως ύποπτο κρούσμα του κοροναϊου.

Όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση την Κυριακή 8 Μαρτίου», προκειμένου να αποφασιστεί εάν η αναστολή των μαθημάτων θα πάρει παράταση ή όχι, ωστόσο, σημειώνεται πως οι λειτουργίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο θα συνεχιστούν κανονικά.