Έτοιμα να αναχωρήσουν από του Ρέντη για τον Έβρο είναι τρία φορτηγά και το πούλμαν της ομάδας του Ολυμπιακού που θα μεταφέρει την προσφορά των ερυθρόλευκων στις δυνάμεις ασφαλείας και το στρατό.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Βασίλης Βασιλειάδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου «Γ.Καραϊσκάκης». Στην αποστολή θα μετέχει και ο παλαίμαχος άσος των ερυθρολεύκων, Νίκος Βαμβακούλας.

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας αλλά παράλληλα αναπτύσει δράσεις με τεράστια κοινωνική προσφορά. Το έχουν αποδείξει άλλωστε με πολλές πρωτοβουλίες τους οι ερυθρόλευκοι μετά από εντολή του ηγέτη της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι ερυθρόλευκοι δηλώνουν ξανά «παρών» και συνεχίζουν την κοινωνική τους προσφορά. Η διοίκηση των πειραιωτών προχώρησε σε μια ξεχωριστή κίνηση, μετά τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή του Έβρου, ανακοινώνοντας πως είναι δίπλα σε όσους γεμίζουν περηφάνεια τον ελληνικό λαό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως στέλνει άμεσα στα σύνορα του Έβρου τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά και αναλώσιμα για να διατεθούν στους φύλακες των συνόρων της Ελλάδας και της Ευρώπης.