«Αγκαλιά» με τον πολυπόθητο τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2020″ βρέθηκε το νέο Peugeot 208, από την επιτροπή Ευρωπαίων Δημοσιογράφων Αυτοκινήτου. Το γαλλικό μοντέλο κατάφερε να ξεχωρίσει και να λάβει τους περισσότερους βαθμούς από μια διακεκριμένη επιτροπή 60 δημοσιογράφων.

Όπως ανέφερε η κριτική επιτροπή «Το Peugeot 208 προσφέρει τη δύναμη της επιλογής, καθώς διατίθεται με ηλεκτρικό κινητήρα και με κινητήρες βενζίνης και  πετρελαίου».

«Η επιτροπή έκανε λόγο, επίσης, για το τολμηρό design και την πρωτοποριακή τεχνολογία του ΝΕΟΥ PEUGEOT 208, το οποίο όντας ήδη best-seller, αποτελεί το πρώτο PEUGEOT της συγκεκριμένης κατηγορίας (B Segment) που κατέκτησε τον πολυπόθητο τίτλο του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς»! Να σημειωθεί , ότι PEUGEOT 208 είναι το έκτο συνολικά αυτοκίνητο της γαλλικής μάρκας που κατακτά αυτό τον τίτλο.

Εξίσου σημαντικό, ότι το Peugeot 208 κέρδισε τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς και στην χώρα μας, τον περασμένο Δεκέμβριο. Συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» επέλεξαν το Peugeot 208 ως «Αυτοκίνητο του 2020».