Δύσκολα τα πράγματα για τον Νίκο Παππά στον Παναθηναϊκό.

Ο Ρικ Πιτίνο συνεχίζει να μην τον υπολογίζει, όχι λόγω κάποιου προβλήματος πλέον, αλλά επειδή ο ίδιος ο τεχνικός των «πράσινων» το έχει επιλέξει. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πιτίνο, ο Παππάς δεν θα παίξει στους επικείμενους αγώνες με Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ, καθώς είναι απόφασή του να γίνει αυτό.

Τι είπε επίσης ο Πιτίνο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το ματς του πρώτου γύρου, αλλά και για το πού θα κριθεί το ντέρμπι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πιτίνο:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πρέπει να κερδίσουμε τέσσερα παιχνίδια για να φτάσουμε στα πλέι-οφ. Αυτό είναι ένα από τα δύσκολα βήματα σε αυτό το δρόμο, όπως και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Εφές, το εντός με την ΤΣΣΚΑ, το εκτός με την Φενέρμπαχτσε.

Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια μπροστά μας και αυτό που ακολουθεί είναι ξεχωριστό, είναι ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλά. Έπαιξαν πολύ καλά απέναντι στην Μακάμπι, έπρεπε να έχουν κερδίσει σε ένα γήπεδο στο οποίο είναι πολύ δύσκολο να παίξει κανείς».

Για το ματς του α’ γύρου: «Παίξαμε πολύ καλά στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με εξαίρεση το τέταρτο δεκάλεπτο, έκαναν μια μεγάλη ανατροπή και ο Ταϊρίς Ράις είχε εξαιρετική απόδοση σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχαν κερδίσει και οι δύο ομάδες.

Ξέρουμε ότι αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα κριθεί στα βασικά του παιχνιδιού, όχι στην ανυπομονησία ή την επίδραση των φιλάθλων, αλλά στην ομάδα που θα παίξει την καλύτερη άμυνα».

Για το πού θα κριθεί το ντέρμπι: «Μερικές φορές αυτά τα παιχνίδια κρίνονται σε πολύ απλά πράγματα. Για παράδειγμα, πρέπει να βάλεις τα σουτ, ειδικά εκτός έδρας, πρέπει να εκτελέσεις την επίθεση σου αποτελεσματικά.

Με τη δική μας ομάδα δύο είναι τα σημεία – κλειδιά όλη τη σεζόν: όταν κρατάμε τα λάθη μας χαμηλά και δεν δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στον αντίπαλο παίζουμε το καλύτερο μας μπάσκετ. Στο τελευταίο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος κάναμε μόνο ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό παίξαμε καλά».

Για τον Νίκο Παππά: «Ο Νίκος Παππάς δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό και με την ΤΣΣΚΑ γιατί έχω επιλέξει 12 άλλους παίκτες. Αυτή είναι η απόφασή μου».