Τη δική της εκδοχή,  για όσα συνέβησαν από την πολύωρη αναμονή της στο νοσοκομείο Σωτηρία μέχρι και την τελική διάγνωση, δίνει η 40χρονη τραπεζική υπάλληλος -το πρώτο κρούσμα κοροναϊού στην Αθήνα.

Η 40χρονη, που νοσηλεύεται σε καραντίνα, σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο νοσοκομείο Αττικόν, απαντά στη φημολογία που την ήθελε να περιμένει επί ώρες στην ουρά, μαζί με εκατοντάδες άλλους πολίτες στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με την ίδια, της ζήτησαν να περιμένει 4 με 5 ώρες καθώς κρίθηκε ότι η περίπτωσή της δεν έχρηζε προτεραιότητας.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη μιλώντας  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ανάφερε ότι αυτή και ο σύζυγός της πήγαν με ιδιωτικό όχημα στο νοσοκομείο Σωτηρία, φορώντας και οι δύο μάσκα, μετά από σχετική προτροπή του γιατρού της τράπεζας όπου εργάζεται, προκειμένου να εξεταστούν για τον κορονοϊό.

Στην είσοδο του νοσοκομείου, η 40χρονη δήλωσε ότι έχει ταξιδέψει στο Μιλάνο και πήρε αριθμό προτεραιότητας 166, ενώ εκείνη τη στιγμή εξυπηρετούνταν ο αριθμός 133.

«Μέσα σε 45′ από το 133 είχε πάει στο 135.  Είπα στον γιατρό να μου πει ποια είναι η διαδικασία για να πάω την επόμενη μέρα να κάνω το τεστ. Την επόμενη μέρα πήγαμε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, στις 6 το πρωί για να υποβληθώ στην εξέταση», πρόσθεσε.

Η 40χρονη εξήγησε ότι τώρα παραμένει στην απομόνωση χωρίς να έχει πυρετό και χωρίς να λαμβάνει κάποια θεραπεία.