Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε και ο τέταρτος αδερφός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 37χρονου, ο οποίος, απολογούμενος, φέρεται να κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με τα αδέλφια του, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών.

Υποστήριξε ότι δεν ήταν στις προθέσεις τους να σκοτώσουν τον 45χρονο επιχειρηματία αλλά να τον χτυπήσουν, μετά την απόλυση του 32χρονου αδερφού του από το ψητοπωλείου, ενώ γραπτά μηνύματα μετά την απόλυση φαίνεται να όξυναν τα πνεύματα.

Δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος -που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα κατά τον ξυλοδαρμό- κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι.

Και τα τέσσερα αδέρφια αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού, και επιπλέον ο 20χρονος για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί στο προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Προφυλακιστέα έχουν κριθεί και τα άλλα τρία αδέρφια που απολογήθηκαν την Τετάρτη.