Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 25χρονο μοτοσικλετιστή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Γλυφάδα.

Ο ίδιος πήγε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο οδηγός και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε ενώπιον των Αρχών με τον δικηγόρο του και είπε πως αυτός ήταν που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου πήρε αντίγραφο της δικογραφίας και αποχώρησε, καθώς έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία.

Oι Αρχές ήδη γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πολυτελές αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας. Ωστόσο δεν ήξεραν εάν οδηγούσε το αυτοκίνητο ο ιδιοκτήτης ή κάποιος άλλος όταν προκλήθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Τη δικογραφία ζήτησε αρχικά ο δικηγόρος

Νωρίτερα, στην Τροχαία Γλυφάδας εμφανίστηκε ο δικηγόρος του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου μάρκας Corvette, που παρέσυρε και εγκατέλειψε έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή, τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο δικηγόρος, ζήτησε να παραλάβει αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς δεν αποκάλυπτε το όνομα και τα στοιχεία του ιδιοκτήτη-οδηγού.

Έτρεχε υπερβολικά

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ο οδηγός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας το θύμα.

Μάλιστα οι αρχές διερευνούν αν πριν από το δυστύχημα ο οδηγός συμμετείχε σε «κόντρες».

Συγκλονίζει ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Στο μεταξύ, έκκληση για μάρτυρες στο τροχαίο δυστύχημα απηύθυνε ο πατέρας του θύματος.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της οικογένειας του κύριου Γιώργου που με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του, μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά.

«Πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που το έκανε, δεν μπορώ να αφήσω να περάσει κάτι τέτοιο γνωρίζοντας πως δεν ενήργησα» τόνισε ο πατέρας του 25χρονου.

«Δεν βλέπω ανθρωπιά. Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι» κατέληξε ο πατέρας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μάριος Κασέρης ανέφερε πως «το να εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο την στιγμή που υπήρχε έστω μία ελπίδα να ζήσει είναι ένα γεγονός που σε αγανακτεί».