Μέσω συνέντευξης Τύπου,  ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ, Μάριος Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε ότι, θα θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές της ΟΜΑΕ, που θα πραγματοποιηθούν στις 22-23 Φεβρουαρίου.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος που θα είναι υποψήφιος στις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν στην Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΟΜΑΕ), είναι από τους πιο έμπειρους στον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, με πολλές διακρίσεις στο προσωπικό του παλμάρε – μεταξύ αυτών και πρωταθλητής Ελλάδος. Η απόφασή του να θέσει υποψηφιότητα ήταν πολύ δύσκολη, αλλά μεγάλο ρόλο σε αυτήν έπαιξε η παραίνεση αρκετών ανθρώπων του χώρου, αθλητών και μελών Σωματείων.

Ειδικότερα, ο Μάριος Ηλιόπουλος, ανακοίνωσε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει να υπάρξει βελτίωση στην οργάνωση των αγώνων στην χώρα μας. Μάλιστα, τόνισε, ότι η επόμενη ΟΜΑΕ για να μπορέσει να αναπτυχθεί και να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το μηχανοκίνητο σπορ στην χώρα μας είναι ο συνδυασμός ασφάλεια, ποιότητα και προβολή. Αν τα παραπάνω καταφέρουν να αναπτυχθούν, πρόσθεσε, ότι αυτό θα συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της προβολής των αγώνων στην χώρα μας.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι οδηγός αγώνων αναβάσεων και circuit, έχει  εξαιρετικές επιδόσεις στο ενεργητικό του, ενώ, έχει στεφθεί πρωταθλητής αναβάσεων, σε διάφορες κατηγορίες και circuit, με πολλές διακρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.