Αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τις θερμοκρασίες να παραμένουν σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως σε κεντρική – ανατολική Μακεδονία και Θράκη, όπου μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα βροχής.Ανεμοι: Από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Από το απόγευμα και από τα βόρεια βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Το απόγευμα στις Κυκλάδες θα στραφούν σε βόρειους μέχρι 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές. Ανεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και τα βόρεια. Aνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Γρήγορα μεταβλητοί με την ίδια ένταση.Θερμοκρασία: Από 10 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου.