Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη εσπευσμένα την Παρασκευή στο νοσοκομείο Αττικό με λοίμωξη του αναπνευστικού.

View this post on Instagram

Αγκαλιά ❤️ . . . #love #hug #familyselfie

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Στην εντατική

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείο Αττικόν.

Ο 88χρονος ηθοποιός βρίσκεται στο νοσοκομείο από την Παρασκευή το βράδυ μετά από συγκοπτικό επεισόδιο και με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η εκτίμηση των θεραπόντων ιατρών του είναι ότι οι επόμενες ώρες θα είναι ιδιαίτερες κρίσιμες για την εξέλιξη της υγείας του.

Κοντά του βρίσκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Σημειώνεται ότι και πριν από δύο μήνες ο Κώστας Βουτσάς ταλαιπωρήθηκε από την ίδια λοίμωξη.

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού -σε επικοινωνία που είχε με πρωινή εκπομπή- ανέφερε ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

«Το να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι με ένα παιδί δεν είναι πάντα εύκολο» ξεκαθάρισε.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η ψυχολογία του είχε επηρεαστεί από το θάνατο της πρώην συζύγου του Έρικας Μπρόγιερ.

Ωστόσο δεν το είχε βάλει κάτω, αφού μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παράσταση «Σταχτοπούτα» του Σαρλ Περό.

Η δήλωση της συζύγου του

«Καταλαβαίνω την μεγάλη αγάπη που έχετε όλοι στον Κώστα Βουτσά, αλλά είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διαχειριστούμε τη δημοσιότητα και το πρόβλημα υγείας μαζί. Η κατάστασή του είναι προς το παρόν ίδια με χθες. Το απόγευμα θα έχουμε νεότερα που θα μας γίνει και ενημέρωση από τους γιατρούς.», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του στο T-life.