Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (9/2, 17:15).

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου προπονήθηκαν στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την ομάδα του Περιστερίου.

Σε αυτήν συμπεριέλαβε 23 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Μασούρα, Λοβέρα, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Στις επιλογές του Ιβηρα προπονητή του Ολυμπιακού βρίσκεται ο νεαρός Γιώργος Ξενιτίδης, ενώ στην αποστολή δεν είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, οι ανέτοιμοι Λάζαρος και Μπρούνο, αλλά και ο τραυματίας Ραντζέλοβιτς.

Οι Ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής (17:15) θα ψάξουν τη νίκη απέναντι στο Περιστέρι στον Ατρόμητο, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.