ΑΘΑΝΑΤΟΙ! Οσα χρόνια και αν περάσουν κανείς και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει τα 21 θύματα που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7 το 1981.

Σήμερα, συμπληρώθηκαν 39 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα (8/2/1981), με την οικογένεια του Ολυμπιακού να δίνει σύσσωμη το «παρών» στο ετήσιο μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στο Καραϊσκάκη και να αποτίει φόρο τιμής στα αδικοχαμένα θύματα.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες και οι παράγοντες όλων των «ερυθρόλευκων» ομάδων τίμησαν τη μνήμη των 21 θυμάτων και βροντοφώναξαν ότι όσα χρόνια και αν περάσουν κανείς δεν πρόκειται να τους ξεχάσει. Θα έχουν πάντα μια θέση στο Καραϊσκάκη, δίπλα στην ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα, με μήνυμά του στα social media, αναφέρθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, τονίζοντας ότι: «Πριν από 39 χρόνια, 21 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία του Σταδίου Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα συνεχίσουν να ζουν στην μνήμη μας για πάντα, και εμείς θα μαχόμαστε έτσι ώστε, παρόμοια περιστατικά να μην συμβούν ποτέ ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Δείτε την ανάρτησή του: