Φωτογραφίες από τα ευρήματα στο διαμέρισμα που βρέθηκαν στο διαμέρισμα – «γιάφκα» που είχε νοικιάσει η μια συνεργός του συλληφθέντα Γιάννη Μιχαηλίδη, του αποκαλούμενου «Τοξοβόλου του Συντάγματος» έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το drone χρησιμοποιήθηκε στο Κιάτο όπου έκανε πτήσεις για να χαρτογραφήσει την περιοχή.

Ετσι, με τη χρήση drone η ομάδα του «τοξοβόλου» θα απέφευγε να κάνει φυσικές παρακολουθήσεις που ήταν παρακινδυνευμένες και θα είχε στο πιάτο όλο το πεδίο που θα μπορούσε να κινηθεί πριν από κάθε ληστρική επιδρομή: από τις κινήσεις των περιπολικών, τους δρόμους, τα φανάρια, μέχρι και τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες για να μπορεί να ξεγλιστρά με δρομολόγιο διαφυγής μέσα σε προκαθορισμένο χρονικό πλαίσιο.

Εκτός από το drone οι αστυνομικοί βρήκαν δύο κάρτες μνήμης, με δύο αντάπτορες, κάρτα SIM και στέλεχος κάρτας SIM , πολυμηχάνημα – εκτυπωτής, Tablet και τρία USB stick, συσκευή κινητής τηλεφωνίας και κάρτα SIM , πλήθος από σακούλες, καλώδια, ζελατίνες πλαστικοποίησης και κλειδιά, φωτογραφίες ταυτότητας του Μιχαηλίδη, όμοιες με αυτή που υπήρχε σε πλαστό Δελτίο Ταυτότητας που κατείχε, πλήθος από ρούχα (ανδρικά και γυναικεία) και υποδήματα.

Σημειώνεται, ότι η ΕΛ.ΑΣ εντόπισε το διαμέρισμα τη στιγμή που ιδιώτης – καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα, ο οποίος είχε προκαταβάλει ανάλογο χρηματικό ποσό.

Το διαμέρισμα στα Πατήσια ενοικίαζε μια εκ των συνεργών του Μιχαηλίδη,  χρησιμοποιώντας τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς της, από το μήνα Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς ωστόσο να έχει δηλωθεί η ενοικίαση.Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από