Για το σκάνδαλο Λεβίνσκι μίλησε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην Έλεν Ντε Τζένερις.

Με αφορμή το επερχόμενο ντοκιμαντέρ «Hillary» για την ζωή της, η 72χρονη πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ρωτήθηκε σε κάποιο σημείο σχετικά με την απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά στο ντοκιμαντέρ για την εξωσυζυγική σχέση του Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι.    «Λοιπόν, θα μιλήσουμε για τα πάντα», είπα στον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, αλλά ακόμη κι έτσι, όταν έφτασε η στιγμή, ήταν πολύ δύσκολο», παραδέχθηκε η Χίλαρι.

Ήταν μία εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά

«Πήρα μια απόφαση για την οποία χρειάστηκα τα περισσότερα κότσια από ποτέ», πρόσθεσε σχετικά με την απόφαση να παραμείνει στον γάμο της.

«Θα μπορούσα να κάνω ένα ντοκιμαντέρ για την ζωή μου και να μην συμπεριλάβω το σκάνδαλο», σημείωσε.

«Ήταν μια εμπειρία που με στράγγιξε συναισθηματικά να την ξαναζώ. Ελπίζω η κουβέντα μας, η προθυμία μου να μιλήσω για όλα αυτά, να βοηθήσει τον κόσμο. Είναι μαθήματα. Υπάρχουν μαθήματα από την ζωή μου, τους καιρούς μας. Ο κόσμος πρέπει να σκέφτεται τις αποφάσεις που παίρνει για τη ζωή του. Και πρέπει να είναι πιο ευγενικοί και υποστηρικτικοί με οποιονδήποτε παίρνει την καλύτερη απόφαση που θεωρεί για τον ίδιο», υπογράμμισε.

Η Χίλαρι Κλίντον μίλησε επίσης για τον ντόρο αλλά και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν εξαιτίας της απόφασής της να παραμείνει παντρεμένη μετά την απιστία του συζύγου της.

«Πολλές γυναίκες θα έλεγαν, «Δεν μπορώ να την στηρίξω. Δεν μου αρέσει επειδή έμεινε με τον σύζυγό της». Αλλά σε λίγο καιρό θα έλεγαν, «Ξέρεις αυτό συνέβη και στην αδερφή μου, συνέβη στη φίλη μου». Πάντα έλεγα πως ο καθένας πρέπει να παίρνει την καλύτερη απόφαση για τον ίδιο και την οικογένειά του. Ένας φίλος μου είπε πως πολύς κόσμος θα έλεγε, «Δεν μπορώ να την στηρίξω, αλλά αγαπώ τον άντρα της. Αγαπώ τον Μπιλ Κλίντον». Ε λοιπόν, κι εγώ το ίδιο», εξήγησε η ίδια.

Και η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον μιλούν στο ντοκιμαντέρ σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση, όπως φαίνεται άλλωστε από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, η Χίλαρι μιλώντας για το σκάνδαλο που πήρε τεράστιες διαστάσεις, ακούγεται να λέει εμφανώς ταραγμένη, «Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του».

Δείτε το τρέιλερ: