Από θαύμα απεφεύχθη αεροπορική τραγωδία στην Κωνσταντινούπολη με αεροσκάφος που μετέφερε 177 ανθρώπους. Τυλίχθηκε στις φλόγες κατά την προσγείωση και έσπασε σε τρία κομμάτια. Κατά πληροφορίες 122 άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία. Καμία πληροφορία δεν έχει δοθεί για τα αίτια του τρομερού ατυχήματος.

Τα αίτια…

Αναφορικά με τα αίτια που οδήγησαν στη συντριβή, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα τον λόγο που οδήγησε στο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών ΜΜΕ, υπάρχουν ήδη φωνές που κάνουν λόγο για κακή κατάσταση του διαδρόμου προσγείωσης στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, τη στιγμή που οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν άσχημα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν δικαιολογεί το ατύχημα, αφού πολλά αεροπλάνα προσγειώθηκαν στο εν λόγω αεροδρόμιο με τις ίδιες καιρικές συνθήκες.

Έτσι, τα βλέμματα στρέφονται σε πρόβλημα του αεροσκάφους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο.

Γρήγορη αντίδραση των αρχών

Σχετικά με το θαύμα του να μην υπάρξουν νεκροί, σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην πολύ γρήγορη παρέμβαση της πυροσβεστικής του αεροδρομίου.

Η εκκένωση έγινε αρκετά γρήγορα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες

Τέλος, σχετικά με την εικόνα, η οποία προκάλεσε σοκ, αφού το αεροσκάφος κόπηκε σε τρία κομμάτια, αναλυτές ξεκαθαρίζουν ότι λόγω της πολύ υψηλής ταχύτητάς του, θα μπορούσε να είχε κοπεί και σε πολλά και σε περισσότερα κομμάτια.