Έχουμε ακούσει διάφορες «αληθινές ιστορίες» από διαμαρτυρόμενους για την υλοποίηση του αντικαπνιστικού νόμου. Από καταγγελίες καταστηματαρχών ότι δήθεν κάποιοι πελάτες έβγαιναν να καπνίσουν και γίνονταν καπνός χωρίς να πληρώσουν, μέχρι για κλοπές προσωπικών αντικειμένων που οι καπνιστές παρατούσαν στα τραπέζια. Η τελευταία παρόμοια ιστορία έχει ως εξής:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, παρέα Τρικαλινών το βράδυ του Σαββάτου είχε πάει για φαγητό σε ταβέρνα της περιοχής. Αφού είχε έρθει η παραγγελία τους με ένα κιλό παϊδάκια -πριν ξεκινήσουν το φαγητό-, θέλησαν να βγουν έξω για τσιγάρο.

Αυτό που δεν υπολόγισαν όμως, ήταν πως «καραδοκούσε» ένας 80χρονος θαμώνας, κάτοχος σκύλου, ο οποίος πήγε με μια σακούλα και μάζεψε ό,τι κρεατικό υπήρχε μέσα στην πιατέλα.

Αντιλαμβανόμενοι το περιστατικό, τα μέλη της παρέας ζήτησαν τον λόγο από τον ηλικιωμένο, με τον δεύτερο αιτιολογώντας την πράξη του, να τους λέει πως «θέλω να ταΐσω τον Γκέκα» και χωρίς δεύτερη σκέψη έβγαλε από την σακούλα τα παϊδάκια και τα τοποθέτησε ξανά στην πιατέλα!

Όπως ήταν φυσικό, ακολούθησαν κωμικές καταστάσεις, με την παρέα του ηλικιωμένου να τον επιπλήττει, λέγοντάς του πως κάθε φορά τους κάνει ρεζίλι.

Τελικά, έμειναν νηστικοί και η παρέα αλλά και ο Γκέκας…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από