Όλος ο κόσμος είναι συγκλονισμένος από τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου που επέβαιναν αυτοί και άλλοι επτά άνθρωποι που επίσης έχασαν τη ζωή τους.

Τα μηνύματα προς τιμήν του θρύλου του ΝΒΑ είναι χιλιάδες με αθλητές και ανθρώπους όλων των σπορ να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους για τον σούπερ σταρ των Λέικερς.

Μεταξύ αυτών και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος έστειλε το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τον χαμό του Κόμπε, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ αποθέωσε τον θρύλο του μπάσκετ, ξεκαθαρίζοντας πως είναι μέντορας τόσο του ίδιου του Σέρβου αλλά και χιλιάδων κόσμου.

«Η καρδιά μου κλαίει για τα σημερινά νέα. Ο Κόμπι ήταν ένας μεγάλος μέντορας και φίλος. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του που υποφέρει από αυτή την τραγωδία.

Ο Θεός να ευλογεί εσένα και την Τζιάνα σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου και ενέπνευσες όλο τον κόσμο. Σε ευχαριστώ που έδειξες σε όλους εμάς τους αθλητές πώς να αγωνιζόμαστε και να σεβόμαστε το σπορ.

Σε ευχαριστώ για την τεράστια κληρονομιά που αφήνεις πίσω σε μας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το χαμόγελό σου που διέσπειρε θετική ενέργεια όπου πήγαινες. Εσύ και η κόρη σου θα ζείτε για πάντα στις καρδιές μας. RIP φίλε μου, σε αγαπώ πολύ», έγραψε στο Instagram.