Στα Σπάτα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο 19χρονος Xιλιανός εξτρέμ, Πέδρο Κάμπος, ο οποίος τσεκάρεται από τους Μάσικο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς.

Ο Κάμπος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Νεκάξα από το Μεξικό και στην U19 της Κατόλικα από τη Χιλή, είναι γεννημένος στις 2/6/2000 και έχει ύψος 1,73μ. Αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ το καλό του πόδι είναι το αριστερό.

Ο 19χρονος προτάθηκε απευθείας στον Καρέρα με δεδομένο ότι έχει πολύ καλές συστάσεις και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Αγωνίστηκε στο σημερινό (27/1) δίτερμα που έγινε στα Σπάτα ανάμεσα σε παίκτες που δεν έπαιξαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την Κ19.

Επίσης, είχε κάνει προπόνηση και την περασμένη Παρασκευή, με τον Καρέρα να τονίζει πως θέλει να τον δει και μετά το ντέρμπι. Αύριο, αναμένεται να προπονηθεί και με την πρώτη ομάδα κανονικά.

Ο 19χρονος Χιλιανός εξτρέμ έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του και ο Καρέρα είναι εκείνος που θα αποφασίσει εάν θα αποκτηθεί, όταν αποκτήσει ολοκληρωμένη άποψη.