«Ρεαλιστικό και συμβατό με την οικονομική πραγματικότητα του Πειραιά χαρακτήρισε τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2020 ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, με αφορμή την έγκρισή του από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

«Λάβαμε με ικανοποίηση σήμερα εγκεκριμένο τον προϋπολογισμό του Δήμου Πειραιά για το έτος 2020 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και μάλιστα νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, γεγονός που αποδεικνύει την άρτια και αποτελεσματική δουλειά του Δήμου και των υπηρεσιών του», πρόσθεσε ο κ. Μώραλης και συνέχισε:

«Έχω ξαναπεί πως ο προϋπολογισμός αποτελεί το βασικότερο εργαλείο διοίκησης, απαραίτητο για την καθημερινή λειτουργία, αλλά και για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οράματος του Δήμου. Πρόκειται για έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό, συμβατό με τα πραγματικά οικονομικά δεδομένα του Δήμου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του Δήμου που εργάστηκε για την κατάρτιση του προϋπολογισμού. Ξεκινάμε άμεσα την υλοποίηση του προϋπολογισμού, με στόχο έναν καλύτερο Πειραιά σε όλα τα επίπεδα», κατέληξε η δήλωση του δημάρχου Πειραιά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από