«Φωτιά» στα σενάρια επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο βάζει η ισπανική ιστοσελίδα «Laprovincia»! Νωρίτερα αναφέραμε το σοβαρό ενδεχόμενο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Αργεντινό σε περίπτωση πώλησης του Νέλσον Ολιβέιρα αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας που ανέφερε ότι ο παίκτης έχει ήδη πωληθεί.

Τώρα έρχεται η «Laprovincia» και με δημοσίευμά της παρουσιάζει δεδομένη την επιστροφή του «Τσίνο» στην Ένωση. Χαρακτηριστικά γράφει ότι η μεταγραφή στην Αλ Ουάχντα χάλασε και ο Αραούχο μεταφέρεται στην ΑΕΚ!.

Για την ΑΕΚ πάντως τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Θέμα Αραούχο θα ανοίξει μονάχα εφόσον ο Ολιβέιρα πωληθεί στη Γουλβς. Αν δηλαδή η αγγλική ομάδα καταβάλει τη ρήτρα των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του Πορτογάλου άσου. Σε αυτό το σενάριο ο Αραούχο δεδομένα θα αποτελέσει στόχο της ΑΕΚ για αντικαταστάτη του Ολιβέιρα.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες και το δέσιμο που υπάρχει μεγάλο, η Λας Πάλμας δεν υπολογίζει τον Αργεντινό φορ οπότε ο δρόμος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, σε ένα τέτοιο σενάριο, θα είναι ανοικτός.