Ο 56χρονος ηθοποιός Μπραντ Πιτ πρωταγωνιστεί σε καμπάνια ιταλικού οίκου μόδας.

View this post on Instagram

Coming soon #BradPitt #Brioni75 #TailoringLegends

A post shared by Brioni (@brioni_official) on

Ο 56χρονος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία  «Κάποτε στο Χόλιγουντ» φιγουράρει σε μια νέα εκστρατεία μόδας για την ιταλική μάρκα Brioni.

Ενώ ο Πιτ έχει προηγουμένως εμφανιστεί σε διαφημίσεις για το άρωμα Chanel, αυτή φαίνεται να είναι η παρθενική καμπάνια μόδας, στην οποία συμμετέχει.

View this post on Instagram

Coming soon #BradPitt #Brioni75 #TailoringLegends

A post shared by Brioni (@brioni_official) on

Νέα καριέρα;

Ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θα φωτογραφηθεί μόνο μέσα στα κοστούμια του οίκου, αλλά θα σχεδιάσει κιόλας! Η Brioni θα κυκλοφορήσει «μια γραμμή ρούχων, υπό τις οδηγίες του Μπράντ Πιτ, συμπεριλαμβανομένου ενός κοστουμιού και ενός σμόκιν περιορισμένης έκδοσης», σύμφωνα με το WWD.

Ο Πιτ έχει ήδη φορέσει στο κόκκινο χαλί κοστούμι της συγκεκριμένης μάρκας, πιο πρόσφατα στις Χρυσές Σφαίρες, όπου και κέρδισε το βραβείο του Καλύτερου Ηθοποιού. Επίσης, φορούσε χειροποίητο σμόκιν του οίκου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και στο Φεστιβάλ Βενετίας το περασμένο έτος.

Πολλοί διάσημοι ηθοποιοί έχουν ποζάρει για τις καμπάνιες του οίκου Brioni στο παρελθόν. Ο Pierce Brosnan, ο Anthony Hopkins και ο Samuel L. Jackson έχουν όλοι πρωταγωνιστήσει ως πρόσωπα της μάρκας.