Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια σπουδαία νίκη στην Κλαϊπέντα, επικρατώντας με σκορ 86-80 της Νεπτούνας παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο -7 στην τελευταία περίοδο.

Η νίκη απέναντι στον συμπολίτη Άρη φαίνεται πως τόνωσε το ηθικό της ομάδας, με τον προπονητή του Δικεφάλου, Κώστα Χαραλαμπίδη να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του. Παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους για το μακρινό ταξίδι και τη στήριξη που παρείχαν στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη διότι πριν από περίπου 48 ώρες έδωσαν ένα δύσκολο και πολύ πιεστικό παιχνίδι στο Πρωτάθλημα.

Ωστόσο, είχαν συγκέντρωση και πάλεψαν πολύ στο παιχνίδι. Ακόμη κι όταν χάναμε με διαφορά 7-8 πόντων στα μέσα της τελευταίας περιόδου, προσπάθησαν επιστρέψουν κι έδειξαν φοβερό χαρακτήρα. Γι’ αυτό θα ήθελα να τους δώσω συγχαρητήρια», ήταν τα λόγια του Κώστα Χαραλαμπίδη στη Συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου συμπλήρωσε λέγοντας: «Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αυτούς που ταξίδεψαν πάνω από 2000 χιλιόμετρα για να έρθουν εδώ και να μας στηρίξουν».