Με όπλο την «ατσάλινη» άμυνά τους η Εθνική Νέων πόλο επικράτησε με 6-4 της αντίστοιχης της Σερβίας και παρέμεινε στο θρόνο της πρωταθλήτριας κόσμου. Οι πρωταθλητές του κόσμου μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του One Channel.

O προπονητής της ομάδας, Τεό Λοράντος, ο αρχηγός Αλέξανδρος Παπαναστασίου και ο συμπαίχτης του Γιάννης Αλαφραγκής μίλησαν για τα συναισθήματά τους έπειτα από τη μεγαλειώδη νίκη τους έναντι των Σέρβων, για την επόμενη μέρα, αλλά και για το γεγονός ότι αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία του προπονητή τους, καθώς ήταν τιμωρημένος και βρισκόταν εκτός πάγκου.

Ο αρχηγός της ομάδας, κ. Παπαναστασίου, μιλώντας εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια που αισθάνεται και υποστήριξε πως «τα τρία αυτά χρόνια έδειξαν ότι η ελληνική υδατοσφαίριση έχει μεγάλο μέλλον».

Παράλληλα, ο κ. Παπαναστασίου δήλωσε πως η επόμενη μέρα «πρέπει να χαραχτεί πάνω σ’ αυτό που ήδη υπάρχει, είμαστε ψηλά και ο στόχος είναι να παραμείνουμε εκεί».

Εκ μέρους όλου του ελληνικού πόλο, ο αρχηγός της ομάδας ζήτησε περισσότερη και μεγαλύτερη βοήθεια για τους αθλητές και για το ίδιο το άθλημα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αλαφραγκής υποστήριξε πως το γεγονός ότι ο προπονητής τους ήταν τιμωρημένος και δε βρισκόταν στον πάγκο, τους πείσμωσε και γι’ αυτόν προσπάθησαν ακόμα περισσότερο. Για όλη την ομάδα, το συναίσθημα είναι μοναδικό.

Πηγή: onetv.gr