Η κλήρωση της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδας έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με τη Ξάνθη. Ανεξάρτητα πάντως από τον αντίπαλο και το αποτέλεσμα της κλήρωσης, ένας και μοναδικός είναι ο στόχος του Άρη στον θεσμό. Η κατάκτηση του.

Ο Άρης πρέπει να πάρει τον τίτλο. Αυτή η νοοτροπία θα πρέπει να περάσει σε όλον τον οργανισμό. Απο τον πρόεδρο μέχρι και τον άνθρωπο που ασχολείται με το χορτάρι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Αφήνω εκτός τους οπαδούς της ομάδας, γιατί αυτοί το πιστεύουν ήδη.

Πρέπει να γίνει βίωμα, πρέπει να περάσει σε όλους όσους ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Δεν αρκεί μια καλή πορεία, δεν αρκεί μια διάκριση, δεν αρκεί η συμμετοχή στον τελικό. Στόχος είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και αυτό πρέπει να βγαίνει και προς τα έξω.

Η κλήρωση σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη φάση του θεσμού έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με μια ομάδα που την… έχει.

Μπορεί η Ξάνθη να έχει κάνει αρκετά καλή πορεία τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όμως καθε φορά που ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο απέναντι της, τα καταφέρνει. Είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο.

Η ομάδα έχει τις δυνατότητες και οφείλει να αποφύγει κάτι ανάλογο με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Δεν πρέπει ούτε να το σκέφτονται παίκτης και προπονητής.

Ο σύλλογος είναι ένας τεράστιος σύλλογος και έχει ανάγκη τη κατάκτηση ενός τίτλου. Ο κόσμος του έχει ανάγκη τη κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτή η ομάδα πρέπει και θα τα καταφέρει.

Υ.Γ. Μετά και την απίστευτη ενέργεια της ΚΕΔ και τον ορισμό του Κομίνη ως διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Βόλο στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μόνο ενωμένος ο Άρης μπορεί να προχωρήσει.