Η Νόριτς διέκοψε το σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών της Λέστερ, παίρνοντας σημαντικό βαθμό (1-1) στην έδρα των «αλεπούδων». Τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος για την Τσέλσι, 1-0 η Μπόρνμουθ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Η εκπληκτική πορεία της Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς (οκτώ συνεχόμενες νίκες!), έμελλε να διακοπεί στο «King Power» με αντίπαλο την προτελευταία Νόριτς.

Οι «Αλεπούδες» έμειναν στο 1-1 με τα «καναρίνια» και έμειναν στο -10 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Βαθμός- «ανάσα» για τους φιλοξενούμενους, που παραμένουν χαμηλά (19οι).

Η Νόριτς προηγήθηκε στο σκορ με τον Τεέμου Πούκι στο 26ο λεπτό, με τον Φινλανδό killer να γράφει το 0-1 από το σημείο του πέναλτι. 12 λεπτά αργότερα η Λέστερ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Βάρντι να σκοράρει και τον Κρουλ να χρεώνεται το τέρμα ως αυτογκόλ.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς πίεσε για την 9η συνεχόμενη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Στην αντεπίθεση μάλιστα θα μπορούσαν και να ηττηθούν, αλλά τα «καναρίνια» δεν εκμεταλλεύτηκαν τις αντεπιθέσεις τους.

Τσέλσι- Μπόρνμουθ 0-1

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ βλέπει το προβάδισμα που είχε στην τετράδα να αποτελεί παρελθόν, καθώς έχασε και πάλι έδαφος, μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπόρνμουθ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου υπέστησαν την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς και δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας, Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν ιδέες, φάνηκαν «»εγκλωβισμένοι» και έκαναν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους στο φετινό πρωτάθλημα, με το κοινό του «Στάμφορντ Μπριτζ» να αποδοκιμάζει στο τέλος.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γκόσλινγκ στο 84ο λεπτό, ύστερα και από υπόδειξη του VAR, με την φάση να είναι καθόλα νόμιμη.

Ανάλογα και με την εξέλιξη των αυριανών παιχνιδιών, η Τσέλσι ενδέχεται να δει τους διώκτες της να φτάνουν στο -2 από την τέταρτη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου

Λίβερπουλ-Γουότφορντ 2-0

(38’, 90’ Σαλάχ)

Μπέρνλι-Νιούκαστλ 1-0

(58′ Γουντ)

Τσέλσι-Μπόρνμουθ 0-1

(84′ Γκόσλινγκ)

Λέστερ-Νόριτς 1-1

(38′ αυτ. Κρουλ – 26′ Πούκι)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Άστον Βίλα 2-0

(50′, 73′ Φλεκ)

Σαουθάμπτον-Γουέστ Χαμ 19:30

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον 16:00

Γουλβς-Τότεναμ 16:00

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτι 18:30

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 21:45